Bernáth Ildikó fogyatékosságügyi miniszteri biztos kopogtatott be nemrég a KULCSprogram tapolcai lakásába. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium szakpolitikusa a KULCSprogram szakmai értékei mellett a gyakorlati megvalósításra és magukra a lakókra is kíváncsi volt.

Hosszan beszélgetett az önálló életbe kezdett fiatalemberekkel, akik szívesen vezették őt körbe otthonukban és meséltek neki a támogatott lakhatásra felkészítő képzésről és mindennapjaikról. Szóba került jelenlegi napirendjük, munkájuk, terveik és programjaik, valamint megmutatták azt is, milyen jól megy a mosás vagy a számítógépezés.

Gyuri és Józsi akkor sem jött zavarba, amikor a miniszteri biztos asszony a nehézségekről kérdezte őket, és bár eddig mindennel elboldogultak, elárulták, a pénzkezelésben és a főzésben még segítségre van szükségük.

Legalábbis egyelőre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr83297065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása