Legutóbb megígértük, hogy itt közlünk néhányat a nemrég elindult kommunikációs csoportunk tagjainak cikkei közül, amelyben a médiáról, illetve ezzel kapcsolatos szakmai és egyéni céljaikról írnak.

Íme.

A televízió

Hogy el tudjuk mondani a külvilágnak, hogy mi hol dolgozunk és mi a főtevékenységünk. Sőt, még a rádióban is eltudjuk mondani, hogy mi a fogyatékosok érdekeit képviseljük.

Az újságírás

Hogy az ÉFOÉSZ-nek segítünk a kiadványokban könnyen-érthetően leírni az adott cikket.

Az internet

Az interneten az ÉFOÉSZ honlapján a csoportról fényképeket, rólunk véleményeket közlünk, és a csoport véleményét, hogy mi a csoportnak a véleménye az adott témáról.

A diszkriminálásról

Hogy ne diszkrimináljanak minket. Hogy bánjanak velünk ugyanúgy, mint egy egészséges emberrel, mint bárki más emberrel.

A segítségnyújtásról

Hogy ha mi segítséget kérünk, akár a hivatalos helyen, akár bárhol, akkor kapjuk meg a kellő figyelmet, és a kellő segítséget, információt.

A munkahely

Kapjunk munkahelyet, létesítsenek minél több munkahelyet.

A véleményem erről a munkáról

Azért szeretnék itt dolgozni, hogy mindent megtanuljak a médiáról, hogy le tudjam győzni a kamerától való félelmemet. Hogy bebizonyítsam az embereknek, hogy én is hasznos ember vagyok a társadalomnak, és én is szeretnék fejlődni, fejleszteni magam, hogy ne maradjak buta ember, hogy be tudjam bizonyítani a szüleimnek, hogy igenis jó ember vagyok, hogy nem vagyok egy nagy nulla.

Képek forrása: duf.hu és munajogportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr1003370710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása