Július elején közel 50 fővel indult Tiszaugra nyaralni a tapolcai ÉFOÉSZ szervezet csapata - immár a KULCSprogramban önálló életet kezdett három fiatalemberrel kiegészülve.

A tiszaugi Club Hotel Pegazusban már nagyon várták a társaságot, akik egész héten élvezhették a szívélyes vendéglátást: "Kele László családja és munkatársai egy életre szóló élményt nyújtottak számukra" - mesélik a fiatalok. Nem csoda.

A három csillagos hotel medencéit élvezettel vette birtokba a csapat, de akinek nem volt kedve úszni, az sem maradt tétlenül: az óriási vízicsúszda, a szauna, a jacuzzi, a biliárd, a squashpálya, a bowlingpálya és a relaxszoba mind ingyen a rendelkezésükre álltak, sőt, a hét második felében egy tiszai jacht-hajózást is megszerveztek a tapolcaiaknak. A vendéglátók esténként sem hagyták unatkozni a fiatalokat: karaoke-val, filmvetítéssel szórakoztak.

A négycsillagos kikapcsolódást megelőzte egy nemzetközi ismerkedésre is alkalmat adó nyári élmény. Az ÉFOÉSZ Veszprém Megyei Szervezete 2007 óta áll kapcsolatban a svéd  BLEKINGE IDROTTSFÖRBUND szövetséggel - idén nyáron másodjára szerveztek közös tábort. A három fiatal elmeséli: soha ilyen jól még nem érezték magukat, Józsi most volt életében először táborban.

 

 

 

 

 

 

A csapat a balatonedericsi Afrikamúzeumba és Állatkertbe is ellátogatott.


A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr993096439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása