Elindult az ÉFOÉSZ saját kommunikációs csoportja!

Ma délelőtt először ült össze az a néhány érintett önérvényesítő fiatal, akik a jövőben véleményükkel, gondolataikkal aktívan részt vesznek a sajtómunkánkban, kommunikációs tevékenységünkben. Az ismerkedés és csapattá formálódás első lépései mellett már az első alkalommal komoly kérdések megvitatása is sorra került: szóba jött az önállóság fontossága, a munkalehetőségek, egymás tiszteletben tartása, a diszkrimináció kérdései. 

"Tapasztalat, szakmai felkészültség, új élmények, jó csapatmunka, ismerkedés a médiával, együttműködés" - csak néhány a válaszok közül, amiket arra a kérdésre gyűjtöttünk össze: mit várunk ettől a munkától?

Válaszként elhangzott a zene és a tánc is. Keringő-tanulás ugyan nem lesz - de a jókedvű, örömteli és hasznos közös tevékenykedésre jó esélyeink vannak!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr633302914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása