Kommunikációs szakembereket látott vendégül tapolcai otthonában a három "KULCSprogramos" fiatalember.

A látogatók tanulni akartak - róluk, velük. Szerették volna átlátni az intézményi férőhelykiváltás folyamatát, megérteni, hogy miért is kell megszüntetni ezeket, és hogyan is működhet egy, a tapolcaihoz hasonló alternatív lakhatási forma.

A fiúk szívesen meséltek - az ő szavaikkal szólva - "kinti életükről", és bebizonyították, nem csak a kitagolási folyamat kétlábon járó reklámjai, hanem remek vendéglátók is. Takaros állófogadást adtak otthonos lakásukban: kaszinótojással, fasírozottal várták a vendégeket. Azt is elújságolták, hogy múlt vasárnap zserbót sütöttek, hiszen ez Zotya kedvence. A vendégek a közösségi lakhatás előnyeiről maximálisan meggyőzve, elégedetten távoztak - és csupán azt sajnálták, ez utóbbiból nem kaptak kóstolót.

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr473422278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása