Olyanok ők, mint a testvérek - mondja Gyuriról, Józsiról és Zoliról mentoruk, aki nap mint nap eljár hozzájuk, és segíti az önálló életüket. Azaz nem. Hiszen a testvérek veszekednek, ők viszont soha. Nyár eleje óta élnek ők hárman tapolcai otthonukban – azóta egyszer sem vesztek össze egymással. Helyette egymást kiegészítve, empatikusan, odafigyelve oldják meg az esetleg felmerülő nehézségeket.

Most életük első karácsonyát töltötték el így, közösen. Lázasan készülődtek, és olyan lelkesen ötleteltek az egymásnak szánt ajándékok vásárlásakor, ami megkérdőjelezhetetlenné teszi azt a segítő, támogató közeget, amit egymás számára biztosítanak. Egyikük farmert szánt a másik fiúnak, másikuk mindkét társának parfümöt vett, hosszasan szagolgatva a kínálatot, és kiválasztva a leginkább hozzájuk illőt.

Nem csupán egymás mellett élnek ők hárman, hanem olyan támogató közösséget alkotva, együttműködve, amely mindannyiunk számára példaértékű lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr543465770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása