ÉFOÉSZ 2011.06.28. 21:34

Barátkeresők

"Barátkereső" - ezt a szót írtuk a feladatlap tetejére, amit ma a KULCSprogram képzésén kiosztottunk. "Ez jó téma!" - lelkesült fel rögtön az egyik résztvevő.

A barátkereső feladatlap egyébként a közös kedvencek felfedezésére szolgált: a résztvevők az első oszlopba írták be saját válaszaikat (kedvenc színüktől kezdve, kedvenc együttesükön át az álomautójukig), a második oszlopba pedig kategóriánként olyan társuk aláírását kellett gyűjteniük, akik ugyanazt írták be. Ha valakinek a kedvenc színe a kék, az könnyedén talált támogatóra, rosszabbul a különleges válaszokat adók jártak - például, ha valakinek a kedvenc tantárgya: konyhatechnika.

Ennek ellenére úgy tűnt, sokan máris barátra leltek: nagy nevetések, közös feladatmegoldások jellemezték ezt a napot."Hogy párban dolgozhattunk" - emelték ki többen a nap végén, a "mi tetszett ma a legjobban?" kérdésre. A legjobban sikerült műalkotás egyértelműen a közös rajz volt - a körbeadott lapra mindenki csak egy-egy vonalat húzott, az absztrakt, sárkányra emlékeztető képnek végül közösen adtak címet: összetartozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr73024892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása