A blog indulásakor az volt a tervem, itt majd tudósítok a KULCSprogram alakulásáról, a lakhatás különböző lehetőségeiről, és persze Gyuri, Józsi és Zoli önálló életének mindennapjairól.

Utóbbi azonban – nagy örömünkre! – egyre kevésbé tűnik izgalmasnak.

Kérdés ugyanis, van-e annak hírértéke, hogy advent idején három tapolcai fiatalember Keszthelyre ment ajándékokat vásárolni, díszeket, égősort szereztek be, és már hosszú ideje készülődnek az ünnepre – mint bárki más. Lassan elmondhatjuk, hogy olyannyira szokványosak a mindennapjaik, hogy nincs is miről beszámolnunk?

Igazából ez lenne a cél. Hogy kastélyokba zsúfolt, betegnek tekintett, a társadalomból kirekesztett emberekből teljes jogú polgár, a közösség megbecsült tagja váljon. Ez Tapolcán sikerült.

Hírérték azonban továbbra is van: Gyuri, Józsi és Zoli elmúlt egy évének története egyelőre az országban példa nélküli. Boldog karácsonyt Nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr233465757

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézuska és Télapó 2011.12.23. 15:55:13

... igaz történet nyomán ... írta: Gáspári Marianna  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása