Az érintettekből alakult kommunikációs csapat újabb ülésén arra kértük a résztvevőket, foglalják össze írásban, kik is ők, mik a saját és a közös céljaik.

Az ő válaszaikból szemezgetünk:

"Az ÉFOÉSZ-nál megalakult egy kommunikációs csapat, aminek 6-an vagyunk tagjai. Ennek a csoportnak az a feladata, hogy megtanuljuk a szakmai kommunikációt, hiszen mi az ÉFOÉSZ-t képviseljük. A média, ne feledjük, nagyon fontos szerepet tölt be a társadalomban, és mi most azt tanuljuk, hogy a médiában hogyan lehet kommunikálni. Hiszen ha majd arra kerül a sor, hogy az újságíró megkérdezi, hogy közülünk valaki mutassa be az ÉFOÉSZ-t és tevékenységi körét, akkor annak az illetőnek tudnia kell lényegretörően és a lehető leggyorsabban (akár ha kell, 1 perc alatt) elmondani a lényeget. Nagyon fontos ennek a csoportnak a munkája, hiszen ne feledjük, hogy ez egy reklám, ahol az ÉFOÉSZ-t mutatjuk be az embereknek, és nem csak a mi véleményünket, hanem a többi fogyatékos ember ügyét továbbítjuk a politikusok felé. Nekem az a célom, hogy megtanuljak egy sajtótájékoztatón szerepelni, pl: a mikrofont használni."

Kép forrása: kulker-online.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr863360968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása