Néha úgy érezzük: Tapolca a világ közepe. Ott kezdtük a KULCSprogramban résztvevő segítők mentorképzését, nem messze onnan (Lesencetomajon) zajlik épp a leendő lakók tréningje, eközben pedig a program legfontosabb eleme, négy értelmi fogyatékos ember leendő önálló otthona folyamatosan szépül.

A helyi önkormányzat támogatásával Tapolca belvárosában létesülhet az első támogatott lakás - ennek a négy embernek élete első saját otthona, önálló életük helyszíne, fészek, ahol a társadalom teljes jogú tagjaként élhetnek majd. Úgy, mint bárki más.

Sokan érzékelték ennek jelentőségét: szülők, civilek, támogatók mind hozzátettek valamit a lakás elkészültéhez. Nekik köszönhetően immár - ahogyan a képeken is létszik - kulcsra készen várja lakóit.

KÖNNYEN ÉRTHETŐEN:

Elkészült a lakás a támogatott lakhatás jövendő lakói számára.

Szép, színes, KULCSrakész!

Nézd meg a fotókat!

Köszönjük Tapolca város önkormányzatának és

az ÉFOÉSZ dolgozóinak segítségét!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulcsprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr642770414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása